Hvad laver vi / Sommerhuse
 

Sommerhuse

Vi udfører alle tømrer og snedker opgaver i forbindelse med sommerhus byggeri, vedligehold og servicering.

Om- og tilbygning i sommerhuse kan f.eks. være et nyt udekøkken, en terasse, et anneks, et haveskur, en udestue, en hems, nyt køkken og bad, ændret rumfordeling eller en helt ny tilbygning til sommerhuset. 

Reperation og vedligehold i sommerhuse er f.eks. reparation af ... et ødelagt hegn, en køkkenlåge der hænger, renovering af vinduer og døre mv. 
 
Forvandling af sommerhuse er et af vores absolutte specialer. Er du den heldige ejer af et sommerhus der har brug for en helt gennemgående forvandling, så kontakt os gerne, for et møde og en snak om mulighederne i at få din ide gjort til virkelighed.
 
Uanset om du er til nyt eller retro og old school har vi masser af ideer til det unikke, simple eller enkle - havebrus, udekøkken, små og store vækst/driv huse, unikke udemiljøer, bålplads, shelters ....genanvendelse af byggematerialer mv. 

Indendørs forvandlinger med ændrede rumforhold, ovenlys, unikke vinduer og døre, ny beklædning, smukke profil brædder og gulve - alt er muligt i en verden af forvandling.  
  
Servicering:
Vi tilbyder servicering af sommerhuse hele året rundt, for vores mange sommerhusejere der ikke bor på Bornholm. Har du brug for en lokal kontakt person og håndværker der kan tilse dit sommerhus og udfører eventuelle reparationer, så kontakt os gerne.  
 
 
 
 
SE Byg | CVR: 39096811 | Industrivej 12, 3730 Nexø - Danmark | Tlf.: 56492626