Vores værdier

 
SE Byg er en lokal tømrervirksomhed, der er opstået fordi gode mennesker er gået sammen, om at gøre noget godt og i kraft af fællesskabet kunne gøre endnu mere af det, som de er dygtige til. 
 
Alfa og omega er for os, den gode og gensidigt tilfredsstillende kontakt med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. 

Vi går på arbejde hver eneste dag, for at gøre en forskel for de mennesker vi samarbejder med - men også for os selv. Vi ønsker at opleve hver dag, som god og meningsfuld.

For os, betyder det at vi har en grundlæggende og naturlig respekt for de mennesker vi samarbejder med, materialerne vi udfører opgaverne med og naturen som er kilden til vores materialer. 
 
Vi udfører vores opgaver med omhu og omtanke og 
det betyder at vi afsætter den tid til en opgave som opgaven behøver, så vi udfører vores opgaver med grundighed, skaber gennemtænkte løsninger og langtidsholdbare og bæredygtige resultater.

Vi arbejder med følelse, forståelse og ønsket om at skabe glæde med det vi gør. Og det betyder at vi, med hver opgave, helt overordnet har den vision at opgaven skal udføres med glæde - så løsningen er en fornøjelse både undervejs og som resultat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
SE Byg | CVR: 39096811 | Industrivej 12, 3730 Nexø - Danmark | Tlf.: 56492626